Laagland op Brabantse Metaaldagen

13-03-2019


Laagland op Brabantse Metaaldagen

LAAGLAND: “MAAK VANDAAG HET VERSCHIL MET DE TECHNIEK VAN MORGEN”

 


Brabantse Metaaldagen 10, 11 en 12 april 2019:

Door de alsmaar groeiende interesse in Zoller pakt Laagland dit jaar stevig uit tijdens De Brabantse Metaaldagen in Den Bosch. De 40 m2 grote stand staat volledig in het teken van Zoller. Voorinstelapparaten, meetmachines, toolmanagement software, Smart Cabinets, ZID Code en een Genius 3 inspectiemachine voor slijpers, worden gedemonstreerd tijdens de beurs.
De producten van Zoller passen perfect bij het optimalisatie-thema van De Brabantse Metaaldagen.

Smart Industry:

Industrie 4.0, ook wel Smart Industry genoemd, is al enige tijd het algemene credo is in de maakindustrie en komen er steeds meer systemen, machines en softwaretoepassingen op de markt die de productie no verder kunnen optimaliseren om meer output te genereren en/of de kwaliteit te verhogen. In de verspanende industrie kunnen bedrijven met o.a. multi-taskingmachines, slimme opspanoplossingen, engineered gereedschappen, voorinstelapparaten en gereedschapbeheer nog een behoorlijke optimalisatieslag maken.

Gereedschapbeheer:

Door de toenemende trend van productie-optimalisering en -automatisering in de maakindustrie, ziet Laagland de rol van Zoller - met voorinstelapparaten en gereedschapbeheer (TMS) - in het productieproces steeds groter en belangrijker worden.
Met TMS wordt het gereedschapsbeheer kosteneffectiever, ontstaat een efficiënt magazijnbeheer en wordt het gereedschapsbeheer beter georganiseerd. Bedrijven hebben vaak meerdere CNC-machines met grote magazijnen en opbergsystemen. Met TMS zijn gereedschappen snel en eenvoudig terug te vinden. Zoller noemt het ook wel "gereedschap vinden in plaats van zoeken".

 

Toegang:

Bestel hier uw gratis toegangskaart

 

Terug naar overzicht