Nieuwe Weiler E50-HD draaimachine voor Stork Nederland

29-07-2019


Nieuwe Weiler E50-HD draaimachine voor Stork Nederland

Nieuwe Weiler E50-HD draaibank voor Stork Nederland.
 
Wij mogen het goede nieuws vertellen dat Stork Nederland de nieuwe Weiler E50-HD
Teach-In draaibank bij Laagland heeft aangeschaft. Stork maakt In Nederland en België al jarenlang gebruik van Weiler Teach-In draaibanken. En dat naar volle tevredenheid.

 

De Weiler machines bleken betrouwbare partners voor de productie en daarom was het voor Stork tijd voor een volgende stap. Meer over de Weiler E50 HD

Een bezoek aan de Weiler fabriek

Na een bezoek aan de Weiler fabriek in Emskirchen in Duitsland van afgelopen jaar, bleek de nieuwe Weiler E50-HD een sterke toevoeging voor Stork te gaan worden. Men heeft zich tijdens dit bezoek een beeld gevormd van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van machines en besturing. Belangrijke aandachtspunten hierbij waren de toegankelijkheid, de bedieningsinterface en de veiligheid van de machine. Op al deze punten scoorde Weiler hoog met de nieuwe draaibank.

Toegankelijkheid, bedieningsinterface en veiligheid

De vernieuwde frameconstructie biedt de gebruiker een optimaal zicht en een perfecte ergonomie tijdens zijn werkzaamheden. Het nieuwe frame van de E50-HD is stabieler en zorgt ervoor dat de koelemulsie netjes binnen de machine blijft.

De SL2 software maakt het werken met de Siemens 840D SL nog eenvoudiger en biedt handige extra's voor het optimaal draadsnijden. Zo heeft de gebruiker handwielen en belangrijker functies binnen handbereik aan het bedieningspaneel van de machine. Hiermee is de bedieningsinterface nog gebruiksvriendelijker geworden.

De Weiler draaibanken staan garant voor veilig gebruik. Met grote inspanning zorgt men dat iedere machine het GS zegel van Geprüfte Sicherheit draagt.

Stork Nederland

Stork, al enige tijd een van onze gerespecteerde klanten, is een internationale speler in de mechanische en elektrotechnische dienstverlening. Het bedrijf is onder anderen actief in de olie-, gas-, chemie-, energie-, infra- en voedingsindustrie. Binnen deze branches staan de pijlen gericht op het bouwen, onderhouden en verbeteren van industriële installaties.

Wij feliciteren Stork Nederland met deze nieuwe Weiler E50-HD en wensen hun vele productieve uren toe.

Download hier de PDF folder.

Voor meer informatie:
Laagland B.V. Tel. 010-2922250
of machines@laagland.nl

Terug naar overzicht