Xcelerate van Cellro

Xcelerate van Cellro is dé automatiseringsoplossing als u het beladingsproces van uw nieuwe of oude freesmachines, draaimachines of slijpmachines wilt optimaliseren. Xcelerate zorgt ervoor dat productieseries automatisch afgewerkt worden. Zo verhoogt u uw productie output, verbetert u uw concurrentiepositie en bent u in staat om uw gekwalificeerde medewerkers beter in te zetten. Xcelerate is uiterst betrouwbaar en snel bij u op de werkvloer geïnstalleerd. Door de eenvoudig te bedienen software ervaart u vanaf dag één al dat u meer productie kunt draaien met hetzelfde aantal medewerkers.

Met Xcelerate als nieuwe collega kunt u nog flexibeler en langer onbemand produceren, zodat u en uw medewerkers zich tijdens de reguliere uren op het uitdagendere werk kunnen concentreren. Het is zelfs mogelijk Xcelerate eenvoudig met een pompwagen te verplaatsen als u soms aan de ene, dan aan de andere machine onbemand wenst te werken.

Bovendien zorgen de automatische grijperwissels ervoor dat u verschillende series onbemand achter elkaar kan uitvoeren. Xcelerate kan de meest uiteenlopende producten beladen en is daarmee universeel inzetbaar, juist ook voor de kleinere series. En zijn de standaard productgrijpers een keer niet toereikend om een complexe productvorm te beladen? Dan kunt u op basis van templates eenvoudig ‘vingers’ maken, of wij leveren deze voor u.

Cellro is de vooraanstaande ontwikkelaar van robotautomatisering voor de verspanende industrie. ‘Toekomstbestendig’ is daarbij het sleutelwoord. Een Cellro-systeem verhoogt uw winst tot ver in de toekomst met de kenmerkende modulaire constructie en intelligente software.

 

Meer info te vinden bij Cellro.