5-assige SORALUCE TA-D 20 met high performance capaciteit

18-02-2019


5-assige SORALUCE TA-D 20 met high performance capaciteit

 

 

 

 

Grote 5-assige SORALUCE TA-D 20 met high performance capaciteit in frezen, draaien en slijpen in één set-up.
SORALUCE presenteert het nieuwe SORALUCE TA-D 20 bewerkingscentrum. 

Dit is een multitasking machine, voor maximale productiviteit door de mogelijkheid om frees-, draai- en slijpbewerkingen op dezelfde machine uit te voeren. De machine biedt een grote capaciteit met een brede range aan machine functies voor het bewerken van een grote diversiteit van producten, met verschillende afmetingen en vormen.

Groot en nauwkeurig compleet bewerken.
Aan grote componenten worden tegenwoordig hoge eisen gesteld. Bij de ontwikkeling van deze nieuwste Soraluce heeft men rekening gehouden met deze ontwikkelingen en gevraagde nauwkeurigheidseisen. Doordat producten in één opspanning bewerkt kunnen worden, verminderen we de mogelijke fouten bij omspannen en minimaliseren we de cyclus tijden.

Het kenmerk van deze machine is dat de verschillende bewerkingsprocessen efficiënt en nauwkeurig uitgevoerd worden, inclusief draaien, frezen, slijpen, boren, kotteren en draadsnijden. Hiervoor heeft Soraluce een breed scala aan opties ontwikkeld, zoals speciale koppen voor draaigereedschap, draaitafels, speciale software-cycli en een brede range van freeskoppen om aan iedere vraag te kunnen voldoen.


Revolutionaire opname voor draai-en freesgereedschap.
De SORALUCE H200T multitasking kop is voorzien van een innovatief rotatie-klemsysteem om direct, zonder speciale adapters, draai- en freesgereedschap te plaatsen.
Er is een brede range aan spindels beschikbaar, met toerentallen van 4000, 5000, 12000, 18000 en 24000 rpm.
Als een slijpmachine.
Bij de ontwikkeling van de specifieke slijpcycli, de dress- en balanceertechnologie heeft Soraluce samengewerkt met de technici  van DANOBAT. Door de geïntegreerde slijpcycli en technologie is de bediening en programmering van de machine eenvoudig. De machine kan ook worden uitgerust met specieke koelvloeistof en filtersystemen om een optimale afwerking van het werkstukoppervlak te garanderen.

Ergonomie
Omdat de machine van de voorzijde en de achterzijde door brede deuren toegankelijk is, is het erg prettig werken aan de machine. Opspannen, bewerken en meten gaat erg soepel door de ergonomisch geplaatste tafel en bedieningspaneel wat aan de voor- en achterzijde beschikbaar is.

 

Meer informatie:

Tel. 010-2922 250

machines@laagland.nl

 

 

 

 

Terug naar overzicht