Laagland op TechniShow 2020

05-03-2020


Laagland op TechniShow 2020

Laagland staat van 1 t/m 4 september 2020 op de TechniShow met de highlights van onze producten.
Verdere informatie volgt.

 

Tijdens de TechniShow 2020 zullen wij u tonen welke oplossingen Laagland biedt om uw (productie)processen verder te optimaliseren.


INDEX:

De Index G220 multitasking machine zal in volle productie te zien zijn. Deze Duitse draai-freesmachine heeft in de praktijk bewezen dat cyclustijden fors gereduceerd kunnen worden en dat tevens een aanzienlijke verbetering van de kwaliteit van de producten kan worden gerealiseerd.  

 

 

WEILER:

Op de Weiler Techn In machine E70 zal tijdens deze beurs contenu demonstratie plaatsvinden. Kom langs en ervaar zelf hoe prettig en eenvoudig deze machine kan worden bediend.

 


ZOLLER:

Met Zoller meet- en voorinstelapparatuur bent u in staat om zeer nauwkeurig en efficiënt gereedschap te meten. Door buiten de machine te meten kunnen neventijden worden beperkt wat tot substantiële meeropbrengsten van de machine zal leiden. Een investering in een Zoller heeft bij meerdere klanten geresulteerd in een terugverdientijd van minder dan een jaar.

Met het Zoller Tool Management Systeem TMS (gereedschapbeheer) kunnen vele bedrijfsprocessen efficiënt worden geïntegreerd van tekening naar product. Zoller heeft interfaces met vrijwel alle CAD/CAM pakketten.

 

 

MAPAL:

Met de gereedschappen van Mapal kunnen bewerkingen tot in de kleinste toleranties worden uitgevoerd en zijn oppervlaktekwaliteit en rondheid binnen de kleinste waarden te realiseren.
Tevens is Mapal gespecialiseerd in het ontwikkelen van klant specifieke oplossingen door middel van specials. Met behulp van deze special tools kunnen meerdere bewerkingen met 1 gereedschap worden uitgevoerd. Standtijden worden verhoogd en cyclustijden worden aanzienlijk verlaagd.

 

 

 

ROEMHELD:

De hydraulische spantechnologie van de Roemheld-groep vormt de basis voor het perfecte spannen van werkstukken in geautomatiseerde omgevingen. Dit wordt tijdens de TechniShow optimaal gedemonstreerd middels de nieuwe Robotlader-Promodul.

On de loop van dit jaar zullen wij u verder informeren.

Heeft u vragen?
Tel. 010-2922222 of informatie@laagland.nl

 

Registreer hier en bestel uw toegangskaart.

Terug naar overzicht