Live streaming event vanuit nieuwe Zoller Smart Factory

02-06-2021


Live streaming event vanuit nieuwe Zoller Smart Factory

ZOLLER nodigt u uit voor het hoogtepunt van het beursseizoen in de Smart Factory op 8, 9 en 10 juni 2021.

 

 


De specialist voor efficiënt gereedschapsbeheer ZOLLER uit Pleidelsheim zal aan het einde van de online voorjaarsbeurzen een hoogtepunt neerzetten als onderdeel van de nieuwe evenementenreeks "75LIVE".
Van 8 tot en met 10 juni geeft ZOLLER met de steun van toppartners presentaties over praktische oplossingen op het gebied van meettechnologie, gereedschapsbeheer en automatisering. Het programma omvat een special voor fabrikanten van precisiegereedschappen met de slijpexperts van ANCA, een inzicht in de uitgebreide mogelijkheden van gereedschapsbeheer met de Tuttlingen CHIRON Group en een tour van het programmeerstation naar het compleet vervaardigde werkstuk met de CAM-oplossingsprovider OPEN MIND.

 

Zoller Smart Factory: Centrum voor klantcommunicatie

De Smart Factory in Pleidelsheim, die in het jubileumjaar 2020 is opgeleverd, is een modern klantencentrum met academie en showroom, waar de digitale mogelijkheden van klantbenadering consequent zijn geïntegreerd. De mediatechnologie voor livestreams en online meetings biedt virtuele toegang tot alle seminar ruimtes, de tentoonstellingsruimte en een gedetailleerd beeld van wat er op de apparatuur, machines en werkplekken gebeurt.
Dit communicatiecentrum werd op precies het juiste moment opgeleverd, zegt Managing Director Christoph Zoller: "We hebben altijd intensief met onze klanten gecommuniceerd om dicht bij de ontwikkelingen en eisen van onze doelsectoren te staan en oplossingen pragmatisch te kunnen benaderen.
Beurzen hebben hier altijd een grote rol in gespeeld. Het jaar 2020, waarin we naar ons nieuwe pand zijn verhuisd en ons 75-jarig bedrijfsjubileum hebben gevierd, heeft grote veranderingen gebracht, waarop we onder andere hebben gereageerd met het formaat "75LIVE". Ons nieuwe digitaal formaat voor livestream- beurzen heeft sindsdien meer dan 1500 bezoekers getrokken, in combinatie met live productpresentaties en trainingen.
Aan het einde van de serie zetten we nu weer een hoogtepunt met de partnerbeurs, waar we ook bezoekers ter plaatse kunnen verwelkomen – uiteraard in strikte naleving van hygiëne- en veiligheidseisen."


Zoller '75LIVE' Online programma 8, 9 en 10 juni a.s. Duitstalig - op 15,16 en 17 juni Engelstalig.

Zoller start op 8 juni a.s. de 3-daagse presentatieserie in het Duits en in de week daarna, 15, 16 en 17 juni, in het Engels, met de slijpmachinefabrikant ANCA. Op het gebied van technologie van de Smart Factory presenteren de respectievelijke experts de hoogtepunten van de oplossingen voor gereedschapsfabrikanten en slijpmachines.

Meten en testen van slijpgereedschap
De LIVE demo met het ANCA slijpcentrum FX5 Lineair omvat de veilige en nauwkeurige meting van de gereedschappen, het testen van complexe gereedschap geometrieën, de uiterst nauwkeurige meting van de snijkant voorbereiding en het verkrijgen van relevante gegevens voor het slijpprogramma en het efficiënte beheer van slijpschijfpakketten. Gezamenlijk ontwikkelde interfaceoplossingen stellen gebruikers in staat om processen van gereedschap-, schijf- en vormmeting en compensatie   te vereenvoudigen en te verbeteren. De automatische e-communicatie tussen slijpmachine en meettechnologie vormt de basis voor succesvolle automatisering in gereedschapsproductie.

Voorinstellen en gereedschapbeheer
Op 9 juni komen de onderdelenfabrikanten aan hun trekken. Op het gebied van freestechnologie van de Smart Factory maakt ZOLLER, samen met specialisten van Chiron, gebruik van het potentieel van geïntegreerd gereedschapsbeheer. Van werkvoorbereiding tot netwerkgebaseerde datatransmissie – bijvoorbeeld met het ZOLLER-communicatieplatform »zidCode« – tot geautomatiseerde tool handling. De partners tonen gezamenlijk de toegevoegde waarde aan van de beschikbaarheid van gereedschapdata in real time en de integratie van intelligente software- en hardwareoplossingen. Aan de hand van het voorbeeld van het flexibele 5-assige bewerkingscentrum, gereedschapsidentificatie en gegevensoverdracht worden simulatieoplossingen en flexibele componenten voor geautomatiseerde gereedschapsafhandeling getoond.

Van tekening tot product
Tot slot op 10 juni richt de Smart Factory zich op de verbinding met de krachtige CAM-oplossingen van de hyperMILL-software van OPEN MIND. Een centraal onderdeel van productiviteitsoptimalisatie aan de gereedschapszijde is de interactie van niet-efficiënte programmeer- en simulatiesoftware met de ZOLLER-TMS-software en -hardware, evenals meettechnologie en automatisering. Externe systemen voor gegevensimport en -inkoop maken het ook mogelijk om een breed scala aan productierelevante gegevens aan te bieden voor eenvoudiger, sneller en zuiniger werk. Tijdens de proces tour maken deelnemerskennis met vele voorbeelden van deze efficiëntiemaatregelen, of het nu gaat om het CAM-werkstation, het gereedschapsmagazijn, de afstel- en meetinstrumenten of de bewerkingsmachine.

AANMELDEN:

Voor meer informatie de evenementen en aanmelden vindt u hier:

Over E. ZOLLER GmbH & Co. KG

Met enthousiasme voor test- en meettechnologie ontwikkelt E. ZOLLER GmbH & Co. KG., gevestigd in Pleidelsheim bij Stuttgart, al meer dan
75 jaar innovatieve oplossingen voor meer kosteneffectiviteit in het productieproces. Tot nu toe zijn wereldwijd meer dan 40.000 instel- en meetapparatuur met internationaal ongeëvenaarde softwareoplossingen geïnstalleerd.

Vandaag de dag biedt ZOLLER alles voor efficiënte en procesgerichte gereedschapsafhandeling in het bewerkingsproces. Gedurende de gehele levenscyclus van het gereedschap registreren, meten, beheren, opslaan en testen ZOLLER oplossingen fysiek en digitaal gereedschappen. Een internationaal netwerk van vestigingen en vertegenwoordigers garandeert de hoogste kwaliteit van dienstverlening door middel van persoonlijke klantenservice.

Voor meer informatie:

Tel. 010-2922250
machines@laagland.nl

Terug naar overzicht