Mapal gereedschappen voor de vormen- en matrijzenbouw

05-08-2021


Mapal gereedschappen voor de vormen- en matrijzenbouw

MAPAL heeft de afgelopen tijd met succes gewerkt aan een compleet gereedschappenpakket voor de Vormen- en Matrijzenbouw.

 
Het assortiment is afgestemd op de behoeften van deze branche. Mapal wil in deze branche overtuigen met dezelfde competentie als in sectoren van automotive of machinebouw.
Bij MAPAL werkt een team van specialisten die zich intensief bezighoudt met eisen en trends in de Gereedschaps- en Matrijzenbouw. Het bedrijf betreedt nieuwe wegen, bijvoorbeeld op het gebied van verkoop en logistiek. Veel producten zijn uit voorraad leverbaar via MAPAL en geautoriseerde Mapal dealers.

Alles in een hand
Mapal heeft al vele jaren expertise op het gebied van boren en frezen met het bewerken van een breed scala aan materialen, waaronder aluminium en composiet materialen. Door de overname van o.a. Voha-Tosec en Radtke is er veel kennis en ervaring op het gebied van Die & Mold binnen de Mapal groep gekomen. Met deze aanvulling is er een breed en compleet gereedschap pakket beschikbaar in volhardmetaal en inserts gereedschappen.

 

Meer informatie:

tools@laagland.nl

Tel: 010-2922233

Terug naar overzicht