Terugblik openhuis INDEX TRAUB

07-07-2014


Terugblik openhuis INDEX TRAUB

Het open van 20 – 24 mei j.l. naar aanleiding van het 100-jarige bestaan van INDEX en het 75 jarige bestaan van TRAUB was een groot succes.
Op de 3 locaties Deizisau, Esslingen en Reichenbach kwamen in totaal 2223 bezoekers welke ruim 1000 bedrijven vertegenwoordigden.
800 bedrijven kwamen uit Duitsland en ruim 200 uit andere landen, waaronder Nederland en België.

 

De bezoekers uit de Benelux landen waren allen zeer positief over dit “Open Huis” en ook over de aantrekkende orderportefeuilles waardoor er zelfs een aantal goede opdrachten genoteerd konden worden. Ook de Nederlandse vakpers was aanwezig waardoor we binnenkort wel meer over deze huis show zullen kunnen vernemen.

Wat betreft INDEX was er veel interesse voor het nieuwe draai-freescentrum de G220, daarnaast was er veel belangstelling voor de C100/200 en R200/300 machines en diverse meerspil automaten en niet te vergeten de nieuwe ABC65 van INDEX en de Index virtuele machine. Ook het geheel vernieuwde stangenlaadmagazijn van INDEX, de MBL 65 kon op veel lof rekenen, dit geheel elektrisch gestuurde magazijn is speciaal ontworpen voor de nieuwe generatie Siemens sturingen van de Solution Line en zeer snel om te stellen op een andere diameter.

Bij TRAUB lag de focus van de bezoeker o.a. op de TNL machines, waarbij de nieuwe TNL 32 met 11 lineair assen veel belangstelling trok.
Verder de nieuwe TRAUB TNK 42 en de bestaande uitvoeringen van de TNX-serie.

 

 

 

 


 

Terug naar overzicht