Soraluce: 58 jaar innovaties

29-04-2020


Soraluce: 58 jaar innovaties

Soraluce: 58 jaar innovaties.

Met 58 jaar ervaring en geïnspireerd door innovatie, blijft Soraluce de sector gereedschapsmachines ontwikkelen dankzij zijn toekomstgerichte productietechnologieën.

 

#Setting new standards is geen simpele slogan. Het betekent een persoonlijk en collectief commitment om alles beter te doen - en anders.

Soraluce ontwikkelt innovatieve oplossingen die zijn toegespitst op de technologische vooruitgang van haar klanten. Voor de meest veeleisende bewerkingsuitdagingen reageert Soraluce met efficiëntie en hoge productiviteitsniveaus en stelt de nieuwe norm.

Het succes van Soraluce is gebaseerd op uitstekende kwaliteit en eersteklas service. Soraluce gebruikt haar eigen geavanceerde technologie en technologische capaciteit om elk product aan te passen aan de individuele behoeften van de klant.
Soraluce biedt een breed scala aan freesmachines, kotterbanken en verticale draaibanken. Ook multitasking oplossingen, geautomatiseerde systemen en lijnen behoren tot het portfolio.
Innovatie speelt een sleutelrol in de strategie van het bedrijf en veel van de ontwikkelingen die de machinegereedschappenindustrie vooruit helpen, zijn baanbrekend werk van SORALUCE. Voorbeelden van gepatenteerde technologieën: DAS + (Dynamics Active Stabilizer), die alle mogelijke chatter elimineert, of VSET om de installatie van componenten te vereenvoudigen.

Geïnteresseerd in de tijdlijn van ontwikkelingen van Soraluce? Klik hier.

Bekijk hier de film 58 jaar Soraluce.

Voor meer informatie:
Tel. 010-2922250
machines@laagland.nl

Terug naar overzicht